Maaltijden

Onze maaltijden worden verzorgd door Scolarest (Nachtegaallaan) en door Hanssens Catering (Capucienenstraat). Klik hieronder op de maand om het menu te bekijken.

Vestigingsplaats Capucienenstraat:   september   oktober   november   december   januari   februari   maart   april   mei   juni

Vestigingsplaats Nachtegaallaan:   september   oktober  november   december   januari   februari   maart   april   mei   juni

OPMERKING: menu 22 mei en 29 mei worden omgewisseld

 

KOSTPRIJS MAALTIJDEN

alleen toezicht € 1,00
soep € 1,30
warme maaltijd kleuters € 3,20
warme maaltijd eerste leerjaar € 3,30
warme maaltijd vanaf tweede leerjaar € 3,45

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor warme maaltijden gebeurt via inschrijvingsstrookjes. Deze worden ingediend op 1 september voor gans het schooljaar of elke eerste schooldag van de week voor de week die komt.

  • In de Capucienenstraat: strookjes indienen bij de opvangmoeder
  • In de Nachtegaallaan: strookjes indienen op het secretariaat

OPMERKINGEN

  • Warme maaltijden bijbestellen in de loop van de week kan niet.
  • Maaltijden afzeggen bij onverwachte afwezigheid is noodzakelijk en moet zeker gebeuren vóór 9 uur (057 20 04 60). Bij niet tijdig verwittigen, worden de maaltijden door de traiteur toch aangerekend.
  • De betaling van de maaltijden gebeurt via de schoolrekening.
  • Wie een warme maaltijd neemt, wordt gevraagd om álles te eten: soep, groenten, vlees/vis, aardappelen/rijst of er tenminste voldoende van te proeven.

ALLERGENENBEHEER 

Om alle risico's uit te sluiten, adviseren wij om kinderen met een voedselallergie geen warme maaltijden te laten eten op school. Lees zeker ook de informatie die ons verstrekt door Hanssens Catering en Scolarest in verband met allergenen.

Scolarest (Nachtegaallaan): lees de informatie in verband met allergenen (stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken). Gedetailleerde info vind je op onze weekmenu's.

Hanssens Catering (Capucienenstraat): wij beschikken reeds gedurende enkele jaren over een database waarin de allergenen van alle gebruikte grondstoffen opgenomen worden. Op basis van deze database kunnen we dus steeds op een correcte en sluitende manier onze klanten informeren over welke allergenen er kunnen aanwezig zijn in de verschillende menucomponenten.
[gedetailleerde info downloaden]